;

Welcome To Your Website

OSAC adviseert en ondersteunt kleine en middelgrote bedrijven bij automatiseren. Van begin tot… altijd up to date. Wij adviseren, leveren, installeren, implementeren en beheren. Dan hebben we het over het leveren van hard- en software én de volledige installatie van computernetwerken en infrastructuur. Uiteraard altijd op maat, geheel naar uw specifieke wensen en eisen.

image1
{

We zijn gespecialiseerd in het creëren van specifieke oplossingen met producten van Microsoft. Door onze ruime ervaring binnen het MKB-kaderkennen kennen we de veeleisende behoeften van kleinzakelijke bedrijven. In onze visie moeten mensen plezier hebben in hun werk. Daarom ontwikkelen wij graag software die intuïtief is en precies doet wat je vraagt. Dat we daarvoor graag agile werken, de laatste technieken gebruiken en de innovatie niet schuwen, spreekt voor zich.

}

Webapplicaties op maat!

Elk bedrijf is uniek en kent z'n eigen specifieke bedrijfsprocessen. Voor het automatiseren van deze processen is standaard software meestal niet geschikt. Ontwikkeling van maatsoftware is dan het perfecte alternatief. OSAC web design is gespecialiseerd in het bouwen van functionele webapplicaties op maat. Onze kracht schuilt in het vertalen van klantspecifieke wensen in solide en technisch geavanceerde maatsoftware, 100% gebaseerd op transparante specificaties en solide design.

Consultancy & advies

Software ontwikkelen is onze dagelijks werk. En daar komt veel meer bij kijken dan programmeren alleen. Onze kennis en ervaring is gevormd door jarenlange intensieve samenwerking met organisaties van 1 tot en met 2.000 medewerkers. Het strekt zich uit van het beter laten samenwerken van teams tot het uitdenken van de complete architectuur van Enterprise software. Bij OSAC Consulting ben je voortdurend bezig de processen en prestaties van de ICT-organisaties van onze klanten te verbeteren. Je adviseert over en verzorgt de implementatie van ICT-oplossingen op het gebied van techniek, project- en procesmanagement.